Pre - Le Tour De Europe Part 1


Gambar di atas tiada kaitan dgn tajuk...just to post the new picture of SyaSya & JaJa.


Back to the entry again...
After a series of discussion, we made the decision utk pergi holiday 4 beranak ke Europe. Starts from Paris-Brugge-Brussels-London without travelling agency. Bukanlah keseluruhan europe (kopaklah bank) but just part from it....tak sampai 30% of europe pun.

Semuanya atas planning yg dibuat sendiri via internet. Dari flight ticket, train, accomodation n tours. Memang penat tapi ia akan membuktikan skill hubby dlm mencari information. Tahniah B. Resultnya hanya diketahui after we back from it la kan.

Paris

Brugge







Brussels
London









Kami akan berangkat
pada 7 Mei until 20 Mei 2010. Hope this entry will be the beginning of our journey and i will try to share our experience here. Memang mencabar dari segi memilih the most cheapest n convenient hotel, train & in arranging the kids. Doakan kami selamat pergi dan balik k. Tujuan trip nih adalah hanya untuk memenuhi impian kami especially my dear hubby coz if its not now bila lagi la kan nak pi tempat2 tersebut. Cost wise memang sangat tinggi. We need to sacrify something in order to fullfill this dream. Worth it? ........ Of Course!

Dengan izin Allah serta rezeki dariNya, kami dapat menjelajah bumi Tuhan yg sememangnya indah. Itu baru tgk gambar kan...Subhanallah....luas sungguh bumi Allah.

I'm not really good in writing diary but i will try my best k.

Till then....stay tune....

Comments

Konot said…
nak ikotttttttt!!!

-aku jeles-
Anonymous said…
takpa Konot... ko dah sampai UK...lagi caiyork di kala sofea kecik lagi....after this bila depa dah besaq p belah europe plak k.

-Jue-
Amy said…
Enjoy urself babe...and please do share your experience and also picturessss. Updatela selalu Jue, letih aku dok click tapi takde update.
Amy said…
*tongkat dagu* Bla nak upload citer Europe ni

Popular Posts