Friday, June 29, 2007

Tak Aci ahh!


Bile terpandang gambaq Jaja rasa cam tak aci plak if xletak gambaq Syasya, my eldest daughter.

This is Aisya age 2 yrs 10mth. A bit naughty n hyper too but still adorable (xmalu puji anak sendirik). Sayang sangat kat adik dia (ye ker?) sampai main pun nak ajak adik skali n this lil sister follor jek apa yg kak dia nak buat. Sya akan climb walker Ja n ask Jaja tarik. Jaja bejaya tarik kakaknyer n she luv it to being treated that way.

But don't mess with adik coz dia akan tarik rambut n langgar sesapa yg dia geram sgt dgn walker. Sya always b d'victim since abah n mama laju skit lari dari walker' adik. Apa yg bezanyer depa ni, Sya cepat mengalah n Ja, she's a fighter. N of course adik mkn lebih skit dari kakak n that's why berat adik yg 6mth which is 8kg sama dgn berat Syasya masa 1year old.

Bile penat keja or kena lenting ngan bos, balik umah suma jadi ok. Walaupun still penat but by looking their smiles, kita jd besemangat balik. Thank you anak-anak mama, luv u guys soooo muuccchhhhh.

Aku yg Nervous


Aku pun xtau pasai apa aku yg nak nervous sedangkan yg nak kawin is my fren. Rasa segan plak n we haven't seen each other since 2004. U can imagine ++ weight gained that i encounter to especially after giving birth to my 2nd baby.


Anyhoo.....she insisted me to come or else she will boikot me for the whole life..buleh? n her wedding being held sumwhere around 8.30 P.M hari Jumaat.


Alloooo....org keja la.....n its closing account day. Alamatnyer aku sampai kul 10pm kot. All the way from putrajaya to gombak. Selatan ke Utara. Laki aku mesti beletiaq punyo.


Di atas gambaq Khadija n dia dah start masuk walker.....a big success for a 5 mth baby. Congratulations Honeymama!

Thursday, June 28, 2007

Berjaya gak!!!

Yahoo.....berjaya gak kuar title. Sat g ada meeting....so sat2 lagila i kenalkan diri k....being inspired by my dear frens to blog as a diary for everyday that things happen around me. Quite interesting life actually for being a wife, mother, gomen' staff n a fren to somebody....lots of thing to share.....till then........daaaa....

TESTING LAGI

NAPE TAK KUAR TITLE

Testing

testing...testing...123...