Tak Aci ahh!


Bile terpandang gambaq Jaja rasa cam tak aci plak if xletak gambaq Syasya, my eldest daughter.

This is Aisya age 2 yrs 10mth. A bit naughty n hyper too but still adorable (xmalu puji anak sendirik). Sayang sangat kat adik dia (ye ker?) sampai main pun nak ajak adik skali n this lil sister follor jek apa yg kak dia nak buat. Sya akan climb walker Ja n ask Jaja tarik. Jaja bejaya tarik kakaknyer n she luv it to being treated that way.

But don't mess with adik coz dia akan tarik rambut n langgar sesapa yg dia geram sgt dgn walker. Sya always b d'victim since abah n mama laju skit lari dari walker' adik. Apa yg bezanyer depa ni, Sya cepat mengalah n Ja, she's a fighter. N of course adik mkn lebih skit dari kakak n that's why berat adik yg 6mth which is 8kg sama dgn berat Syasya masa 1year old.

Bile penat keja or kena lenting ngan bos, balik umah suma jadi ok. Walaupun still penat but by looking their smiles, kita jd besemangat balik. Thank you anak-anak mama, luv u guys soooo muuccchhhhh.

Comments

Amy said…
Huyooo ada blog dah..eheh. Anak ko comey2 la

Popular Posts